Engeguem la Comissió de Sostenibilitat a l’escola!
Aquest curs, donem un pas més en l’àmbit de la sostenibilitat creant la Comissió de Sostenibilitat de Secundària. El seu objectiu és fomentar uns hàbits més sostenibles dins de l’escola i que...
Celebrem el Dia de la Música per Santa Cecília
El passat 22 de novembre era el Dia de la Música i, a l’escola hem celebrat Santa Cecília amb diverses activitats molt musicals al llarg de tota la setmana! A Educació Infantil, els nens i nenes de...
Nou reconeixement a l’escola de Cambridge Assessment English
Enguany, la Fundació Collserola i l’escola han estat reconegudes per Cambridge Assessment English com un dels centres de l’estat que destaquen per la innovació i per facilitar l'accés als exàmens i...
La poesia i les primeres vegades
En Carles Torres, exalumne de la Fundació Collserola, ha vingut a l’escola en el marc de les activitats organitzades al voltant de l’assignatura de Llengua Catalana de 2n de Secundària per parlar...
Col·laborem amb el Consell d’Infants i Adolescents de Cerdanyola
L’alumnat de 1r de Secundària ha participat en un projecte del CIAC per repensar els espais del municipi des de la seva òptica. El CIAC és el Consell d’infants i adolescents de Cerdanyola, un òrgan...
Fem maquetes de cèl·lules a escala
L’alumnat de 1r de Secundària ha estat estudiant els diferents tipus de cèl·lules. Ara ja saben que les cèl·lules són molt petites i que necessitem el microscopi i alguns procediments per veure-les...
Treballem l’aparell respiratori a 4t de Primària
La nutrició no és només la transformació d'aliments en nutrients com a acostumem a pensar. La respiració forma part d'aquest procés vital per a qualsevol ésser viu. L'aportació d'oxigen i...
Obertes les inscripcions per a la V Marxa AnARIanant
Després de l’aturada del curs passat degut a la pandèmia, l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia i la Fundació Collserola tornen a col·laborar amb la Marxa Solidària AnARIanant. Es tracta d’una...
Menús saludables i sostenibles
Un cop a la setmana, al nostre Servei de cuina, oferim proteïna d’origen vegetal. La nostra voluntat és caminar, cada vegada més, cap a uns menús més saludables i, especialment, més sostenibles....