Menjador i

cuina pròpia

Menús saludables i sostenibles

Menús saludables i sostenibles

Un cop a la setmana, al nostre Servei de cuina, oferim proteïna d’origen vegetal. La nostra voluntat és caminar, cada vegada més, cap a uns menús més saludables i, especialment, més sostenibles. Així, d’una banda, per no fer aquest canvi amb productes vegetals...

Elaboracions casolanes per a una cuina més sana

Elaboracions casolanes per a una cuina més sana

A la cuina de l’escola ens agrada anar millorant la qualitat dels menús i la qualitat del producte és una de les nostres prioritats. Per això anem introduint, cada vegada més, elaboracions casolanes per reduir al màxim la presència de productes ultraprocessats en els...

Menús saludables i més sostenibles

Menús saludables i més sostenibles

Som conscients que la situació del planeta és complicada i que, per això, també s’estan demanant canvis alimentaris: el que mengem no ha de ser només saludable sinó també sostenible. Una de les elaboracions que hem introduït, els darrers anys, a la cuina de les...

Moniato, una joia de la tardor

Moniato, una joia de la tardor

És important ingerir aliments rics en antioxidants de forma diària, ja que ens ajuden a combatre els radicals lliures que generem a conseqüència de l’estrès, per exemple. El moniato és un tubercle molt ric en betacarotens, de gran poder antioxidant. Ja ho veieu,...