Festa d’Escola 2024
#
10 April - 2024
VII Marxa Solidària ARI i Fira Solidària

Aquest dissabte 13 d’abril al matí, a l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia té lloc una nova edició de la Marxa Solidària ARI.

A partir de les 10h, famílies i  mestres de les tres escoles de la Fundació Collserola caminarem junts des de l’edifici de Tibidabo fins al de Sarrià per la muntanya de Collserola, un passeig planer i agradable per la Carretera de les Aigües. 

La inscripció a la marxa és de 10 euros per als més grans de 12 anys i de 5 per a la resta i es pot fer des d’aquest enllaç. També es podran fer presencialment, el mateix dia de la marxa, a partir de les 9h.

L’import recaptat es donarà íntegrament al Projecte ARI Per la Recerca i Trasplantaments de l’Hospital Clínic, una iniciativa que recull fons per a la teràpia CAR-T a Espanya, un tipus d’immunoteràpia innovadora capaç d’eliminar la leucèmia limfoblàstica aguda, que afecta, sobretot, els infants. 

La proposta de la Marxa Solidària ARI, que enguany arriba a les setena edició, va néixer l’any 2016 d’un grup de famílies de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia com a homenatge a l’empenta d’una alumna de l’escola que va ajudar a impulsar aquest projecte de recerca. 

Fira Solidària a Sarrià

El mateix dia de la VII Marxa ARI, a l’edifici de Sarrià, tindrà lloc una Fira Solidària amb la participació de diferents entitats socials. 

Es tracta de compartir un matí solidari en família  i és una bona ocasió perquè les entitats participants, ens expliquin el seu projecte i la feina social que duen a terme així com les propostes de col·laboració que ofereixen. En aquest enllaç trobareu les entitats participants.