Festa d’Escola 2024
#
13 May - 2024
El Batxillerat a l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia

El nostre Batxillerat ofereix una formació sòlida i rigorosa, amb un acompanyament personal i acadèmic i una proposta d’activitats per fer créixer el nostre alumnat com a persona i com a estudiant.

Els dos anys de Batxillerat són els darrers que els nois i noies passen a l’escola i els estudis que els porten a la universitat o a la formació professional de grau superior. Per això, a més d’una formació acadèmica sòlida, a l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, família i professorat els acompanyem en l’adquisició d’un sistema de valors propi i els ajudem a despertar noves curiositats diverses; a veure el món que els envolta amb respecte, sensibilitat i responsabilitat social, i els fem capaços de pensar lliurement, rebutjant anàlisis simples i veritats úniques.

 

Totes les modalitats del Batxillerat

A l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia oferim totes les modalitats del Batxillerat, Ciències, Tecnologia, Humanitats, Ciències Socials i Arts.

L’itinerari científic encamina cap als àmbits biosanitari, mediambiental, de sostenibilitat i d’investigació científica; l’itinerari tecnològic, cap a àmbits relacionats amb enginyeria, arquitectura, disseny industrial o ciències en general; l’itinerari social, cap a àmbits relacionats amb la comprensió del comportament humà, l’estudi de les societats i de les relacions interpersonals; l’itinerari humanístic aprofundeix en tot allò que ajuda a comprendre la condició humana i l’itinerari artístic encamina cap al món de l’art i de la creació artística i tot allò relacionat amb el disseny i la producció audiovisual.

Si vols saber-ne més accedeix al següent enllaç

 

Batxibac, un programa amb doble titulació

A la nostra escola, els i les alumnes també poden optar per cursar el Batxibac. Aquest programa d’estudis, fruit d’un acord entre el Govern espanyol i el Govern francès, permet obtenir la doble titulació del batxillerat espanyol i del baccalauréat francès i dona accés directe a universitats d’aquí i de França.

Si opten per seguir-lo, fan una immersió en la cultura francesa i coneixen en profunditat la llengua, la literatura i la història de França. Al mateix temps, n’afavorim la formació bicultural i multilingüe, la mobilitat i l’intercanvi cultural i la inserció professional.

Si vols saber-ne més accedeix al següent enllaç

 

Batxillerat Internacional, immersió, recerca, curiositat i aprofundiment acadèmic

Des d’aquest curs, a l’escola també oferim el Batxillerat Internacional, un programa d’estudis basat en l’aprenentatge multilingüe, amb especial immersió en la llengua anglesa, i una metodologia basada en la recerca, la curiositat i l’aprofundiment acadèmic.

Plenament integrat en l’estructura organitzativa dels nostres Batxillerat, el Batxillerat Internacional acaba amb l’obtenció d’un diploma reconegut internacionalment mitjançant un examen extern final que permet l’accés a la majoria d’universitats d’altres països.

Si vols saber-ne més accedeix al següent enllaç