Vine a conèixer l'escola
Ramon Fuster
truca'ns al
93 586 41 06
o escriu-nos a
ramonfuster@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari
01 juliol — 2021
Les Activitats d’Estiu 2021 ja estan en marxa!
#CreantEscolaCultura i valors

Aquesta setmana hem iniciat les Activitats d’Estiu a l’escola amb la inauguració dels diferents Casals d’Estiu i la posada en marxa d’una part de les Colònies que, un curs més, organitza la Fundació Cim d’Estela per a les escoles de la Fundació Collserola.

Tant els Casals com les Colònies complementen el projecte pedagògic de l’escola, de forma més lúdica, amb uns objectius concrets: donar, als infants i adolescents que hi participen, eines perquè puguin conèixer-se a si mateixos. En l’entorn proper de l’escola, en el cas dels Casals, o en contacte directe amb la natura, en el de les Colònies, els ajudem a desenvolupar habilitats i competències de socialització i cooperació.

Alhora, les Colònies, pel fet de passar uns quants dies fora de casa, són una bona oportunitat per, tenint en compte les característiques evolutives de cada edat, treballar i desenvolupar hàbits d’autonomia i d’higiene personal i de responsabilitat personal.

Enguany, la demanda de les Activitats d’Estiu ha augmentat un 30%. Les propostes de la Fundació Cim d’Estela han estat, per tant, tot un èxit. Per això, de manera extraordinària, perquè ha estat un curs excepcional, s’han reorganitzat les Colònies perquè tot l’alumnat apuntat pugui participar-hi.